Ben je op zoek naar een freelance podotherapeut?

Als podotherapeut

Wanneer je mij vraagt om in jouw praktijk patiënten te behandelen dan kun je ervan op aan dat dit met zorg gebeurt. Ik vind het belangrijk om iemand in de eerste plaatst op z’n gemak te stellen. Daarna onderzoek ik waar de vraag ligt.  Als de wensen en verwachtingen duidelijk zijn, geef ik de mogelijkheden aan hoe deze te behandelen. Ik werk precies en zorgvuldig en vind het belangrijk dat de patiënt tevreden is.

Ik heb veel geduld om mensen te motiveren, aan te sturen op zelfmanagement en inzicht te helpen verkrijgen in hun situatie. Als het nodig is kan de vraag ook multidisciplinair aangepakt worden. Het spreekt me aan om in een multidisciplinaire setting te werken.

Kennis maken?

afbeeldingen/ellenp_040-large.jpg

Als collega

Mijn kennis en ervaring:

  • Podotherapie
  • Diabetes podotherapie
  • Freelance podotherapie
  • Kinesiotaping
  • Manuele therapie voor de voet
  • Intramed
  • Orthopodomanager
  • Paromed
  • Diverse ketenzorgprogramma's

Ik vind het belangrijk om me vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen en volg daarom regelmatig een cursus.  

In 2011 heb ik mij gespecialiseerd als Diabetes podotherapeut. Het is al vanaf de eerste kennismaking met de diabetes voetzorg een wens van me geweest om deel uit te maken van een diabetes voetenteam. Ik heb de afgelopen jaren een voetenpoli in de 2e lijn mee opgezet. Hier heb ik ervaren hoe waardevol het is om als team elkaars specialisme te leren kennen en een diabetische voet te behandelen.

Ik hoop dat we als podotherapeut steeds meer samenwerking kunnen creëren, waardoor er meer gespecialiseerde voetenteams ontstaan. Zo heeft het impact op het leven van een diabeet en kun je echt iets voor iemand betekenen. 

Ik vind het een uitdaging om vervolgens deze patiënten structureel "op te volgen", te voorzien van advies en op deze manier de kans op recidief te voorkomen.

Ja, ik wil meer weten

afbeeldingen/ellenp_031-large.jpg

Cursus & Bijscholing

Ik ben al jarenlang vaardig in het geven van les. Iets overbrengen aan iemand waardoor deze een nieuw inzicht, nieuwe kennis of een nieuwe vaardigheid verkrijgt vind ik super.

Met deze kennis en ervaring zou ik binnen de podotherapie dan ook meer willen doen. Ik deel graag mijn eigen opgedane kennis met collega’s, POH-ers, (huis)artsen, DVK, Sportmasseurs, pedicures. Ook sta ik open om, bijvoorbeeld samen met een collega, een interne cursus te verzorgen. Wil je al langer een cursus of  bijscholing geven, of ondersteuning in het opzetten of geven hiervan, dan wil ik graag bekijken wat ik hierin voor je kan betekenen.

Ik wil contact opnemen

afbeeldingen/ellenp_079-large.jpg
© 2020 Ellen Poels - Freelance Podotherapie
Created by