Ellen Poels

Mijn naam is Ellen Poels en van nature ben ik een zorgzaam en open persoon. Ik vind het mooi om mensen met elkaar te verbinden en echt iets voor een ander te kunnen betekenen. Als podotherapeut ben ik gedreven en serieus in het werk. Het creëren van een ontspannen sfeer voor patiënten en lachen met collega's vind ik daarnaast erg belangrijk.

Mijn interesse in ondernemen heeft ertoe geleid dat ik als freelance podotherapeut ben begonnen. Door deze interesse kan ik een situatie vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Zowel vanuit het perspectief van de ondernemer als vanuit de patiëntenzorg. Ik verdiep me graag in een vraagstuk om deze, waar nodig, te verbeteren. Ik ben observerend en bedachtzaam en scherp als de situatie daar om vraagt. Ik hou van oprecht contact en dat je zie je terug in mijn werkwijze.

 

afbeeldingen/ellenp_036-large.jpg

Door jarenlang in een praktijk te hebben gewerkt met verschillende professies, ben ik gewend aan het werken in een multidisciplinaire setting in de eerste- en tweedelijns zorg. Ik ben dan ook direct inzetbaar in een team; ik leg makkelijk verbindingen en werk graag samen met onder andere collega-therapeuten, assistenten, orthopedische schoenmakers, fysiotherapeuten, reumatologen en huisartsen.

Kennis maken?

afbeeldingen/ellenp_025-large.jpg
© 2019 Ellen Poels - Freelance Podotherapie
Created by