Ellen Poels

Mijn naam is Ellen Poels en van nature ben ik een zorgzaam en open persoon. Ik vind het mooi om mensen met elkaar te verbinden en echt iets voor een ander te kunnen betekenen.
In het bovenste puntje van Noord-Limburg woon ik op een prachtig plekje op het platteland waar ik tevens leiding geef aan een stoeterij. Hier worden springpaarden gefokt, opgeleid en getraind. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten bezig. Ga ik hardlopen of met de moutainbike op pad.

Als freelance podotherapeut en organisatieadviseur ben ik gedreven en serieus in mijn werk. Het creëren van een ontspannen sfeer voor patiënten en collega's vind ik daarnaast erg belangrijk.

Mijn interesse in ondernemen heeft ertoe geleid dat ik als freelance podotherapeut ben begonnen. Door deze interesse kan ik een situatie vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Zowel vanuit het perspectief van de ondernemer als vanuit de patiëntenzorg.

Door jarenlang in een praktijk te hebben gewerkt met verschillende professies, ben ik gewend aan het werken in een multidisciplinaire setting in de eerste- en tweedelijns zorg. Ik ben dan ook direct inzetbaar in een team; ik leg makkelijk verbindingen en werk graag samen met onder andere collega-therapeuten, assistenten, orthopedische schoenmakers, fysiotherapeuten, reumatologen en huisartsen.

Kennis maken?

© 2022 Ellen Poels - Freelance Podotherapie
Created by