Freelance podotherapeut gezocht?

Zoek jij een freelance podotherapeut?

Door jarenlang in een praktijk te hebben gewerkt met verschillende professies, ben ik gewend aan het werken in een multidisciplinaire setting in de eerste- en tweedelijns zorg. Ik ben dan ook direct inzetbaar in een team; ik leg makkelijk verbindingen en werk graag samen met onder andere collega-therapeuten, assistenten, orthopedische schoenmakers, fysiotherapeuten, reumatologen en huisartsen.

Mijn interesse in ondernemen heeft ertoe geleid dat ik als freelance podotherapeut ben begonnen. Door deze interesse kan ik een situatie vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Zowel vanuit het perspectief van de ondernemer als vanuit de patiëntenzorg.

Specialisatie: diabetes podotherapeut

In 2011 heb ik mij gespecialiseerd als diabetes podotherapeut. Het is al vanaf de eerste kennismaking met de diabetes voetzorg een wens van me geweest om deel uit te maken van een diabetes voetenteam. Afgelopen jaren heb ik geholpen bij het opzetten van een voetenpoli in de tweede lijn. Hier heb ik ervaren hoe waardevol het is om als team elkaars specialisme te leren kennen en een diabetische voet te behandelen.

Ik hoop dat we als podotherapeut steeds meer samenwerking kunnen creëren, waardoor er meer gespecialiseerde voetenteams ontstaan.

Cursus & Bijscholing

Ik heb ruime ervaring in het geven van les. Het overbrengen van kennis aan iemand waardoor deze nieuwe vaardigheden of inzichten verkrijgt, vind ik super.

Ik deel graag mijn eigen opgedane kennis met collega’s. Ik sta open om, bijvoorbeeld samen met een collega, een interne cursus te verzorgen. Wil je een cursus of bijscholing geven dan wil ik graag bekijken wat ik hierin voor je kan betekenen.

Dit zijn mijn klanten:

Orthovision logo
Denneman logo
Thijssen en Gubbels logo
Anne Podotherapie logo
Harold Arts logo
Toe Jill
Rojer en Peters logo
Achter de blauwe deur - logo
© 2023 Ellen Poels - Freelance Podotherapie
Created by LR Internet logo