Praktijk Focus

Visie op zorg

In mijn werk als freelance podotherapeut heb ik afgelopen jaren veel verschillende praktijken mogen zien. Daardoor heb ik gemerkt dat ik over een specifieke zienswijze beschik om bij te dragen aan het succesvol leiden van een praktijk.

Het zit in mijn natuur om mensen uit te nodigen hun eigen handelen te onderzoeken en de waarde van die reflectie in te zien.

Om samen met jou te kijken hoe het loopt. Waar je kracht ligt en welke onderdelen in jouw praktijk vitaal zijn. Maar ook naar daar waar het wringt en waar wellicht teveel druk is ontstaan in de organisatie of op het team. 

Ik vind het geweldig om samen naar een vraagstuk te kijken. Stilstaan bij je huidige handelen, vertragen en samen een stuk de diepte in gaan.
Iedereen heeft daarin zijn eigen unieke specifieke vraag.

Door te luisteren, voelen en zien wat er in een praktijk gebeurt heb ik snel door wat er nodig is om ten volste te kunnen bloeien. Samen met jou als praktijkhouder gaan we daarop sturen.  

 • Processen efficiënt inzetten
 • Vitaliteit en gezondheid op de werkvloer
 • Het vergroten van de sfeer en het teamgevoel
 • Verstevigen van de behandelmethode
 • Financieel overzicht in uitgaven en inkomsten

Laten we samen kijken welke acties hiervoor nodig zijn.

Kennis maken?

“Mijn talent is het zien en sturen op wat een praktijk nodig heeft om ten volste te kunnen bloeien.“

Hoe loopt het bij jou?

 • Loopt jouw praktijk goed maar is er nog meer uit te halen?
 • Ervaar je een te volle agenda waardoor je tijd te kort komt? 
 • Zijn er zaken die efficiënter kunnen waardoor je kosten bespaart? 
 • Heb je het gevoel dat je werk- en privétijd niet in balans is? 
 • Zou je graag meer toewijding willen zien binnen jouw team? 
 • Zijn er dingen waar je niet aan toe komt of die je uitstelt?

Ja, ik wil meer weten

“Ellen’s manier van werken is zeer waardevol en ontwapenend geweest voor zowel mijzelf als mijn praktijk.”

Robert-Jan

Ik loop graag een stukje met je mee

Wat ik uitzonderlijk mooi vind is dat iedere praktijk zijn eigen merk en praktijkcultuur heeft. De sfeer en manier van werken is overal anders. Eigen. Dat is jouw kracht en maakt jouw praktijk uniek!

Uit ervaring weet ik dat er voor veel praktijken nog mogelijkheden liggen door echt te kijken waar verbeterpunten liggen. Welke mogelijkheden er zijn voor persoonlijke ontwikkeling, hoe we meer flow kunnen creëren of de communicatie kunnen verbeteren. Bezig zijn met ontwikkeling en tot de kern van je bestaansrecht komen als behandelaar en als individu.

Door samen één op één, of met het gehele team, jouw praktijk door te spitten en eruit te halen wat erin zit. Persoonlijk afgestemd op jou en dagelijks toepasbaar in de praktijk. 

En precies hier ligt mijn kracht. Een stukje met jou meelopen en onderweg de juiste dingen samen aanpakken. Zodat jij daarna, zonder hobbels, verder kunt met het bewandelen van jouw pad. 

Ben je nieuwsgierig geworden of er in jouw praktijk meer uit te halen is dan je zelf kunt zien? Ik kijk graag met je mee.

Ik wil contact opnemen

© 2022 Ellen Poels - Freelance Podotherapie
Created by