Heb jij voldoende focus?

Bijna iedereen zal zich er wel eens in herkennen; het is druk, zaken lopen anders dan gepland, en de waan van de dag neemt het over.

Je bent al lang gewend zaken op een bepaalde manier aan te pakken. Heb je jezelf al eens afgevraagd of dit de meest efficiënte manier is? Of het kosten effectief is? Welke mate van patiënt tevredenheid vind je belangrijk en welke mate is er daadwerkelijk?

Gebrek aan focus haalt je uit je flow!

Daar waar je focus verliest, kan het zijn dat je de essentie verliest van waarom jij je bedrijf ooit gestart bent. Heb je al eens je huidige praktijk indeling onder de loep genomen? Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Maak jij optimaal gebruik van de systemen die je hebt? En is jouw ICT op orde? Er liggen vaak zoveel zaken op je bord dat je niet altijd overal aan toe komt.

Met focus kom je verder.

Focus betekent ook wel 'richten' of 'scherpstellen', en dat hebben we allemaal wel eens nodig. Samen ontdekken we waar je kracht ligt en welke onderdelen in jouw praktijk vitaal zijn. Dat gaan we aandacht geven: focus. We ontdekken ook waar het wringt en waar wellicht te veel druk is ontstaan in de organisatie of op het team. 

Ik vind het geweldig om samen naar een vraagstuk te kijken en op zoek te gaan naar antwoorden. Stilstaan bij je huidige handelen, vertragen waardoor je meer ziet en samen een stuk de diepte in gaan.

Benieuwd hoe jij meer focus kunt krijgen?

Lees meer over de werkwijze in 8 stappen

© 2023 Ellen Poels - Freelance Podotherapie
Created by LR Internet logo