Ellen Poels

Mijn naam is Ellen Poels en van nature ben ik een open en ondernemend persoon. Ik heb passie voor de zorg en ik ben nieuwsgierig naar ondernemers en wat hen dagelijks drijft. Ik weet hoe het is als er dagelijks veel van je verlangt wordt en hoe belangrijk het is dat er een juiste balans is. Ik vind het mooi om te zien als iemand in zijn kracht staat en lekker in zijn vel zit, en ik vind het belangrijk om echt iets voor een ander te kunnen betekenen.

Vanuit deze drijfveren is mijn passie voor freelance werk en praktijk focus gegroeid en neem ik je daar graag in mee.

Thuis op het platteland

In het bovenste puntje van Noord-Limburg woon ik op een prachtig plekje op het platteland waar ik tevens leiding geef aan een stoeterij. Hier worden springpaarden gefokt, opgeleid en getraind. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten bezig, ga ik hardlopen of met de mountainbike op pad. Dit geeft mij veel voldoening om me zo weer op te laden voor het werk voor diverse praktijken.

Praktijk focus specialist

Als Praktijk Focus specialist ben ik gedreven en serieus in mijn werk. Het creƫren van een vertrouwenssituatie en ontspannen sfeer met collega's vind ik daarnaast erg belangrijk.

Mijn interesse in ondernemen heeft ertoe geleid dat ik als freelance podotherapeut ben begonnen. Daar ontstond steeds vaker de vraag om de organisatie van een praktijk eens nader te bekijken. Van daaruit heb ik me door ontwikkeld tot specialist in Praktijk Focus . Door deze interesse en combinatie kan ik een situatie vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Zowel vanuit het perspectief van de ondernemer als vanuit de patiƫntenzorg.

© 2023 Ellen Poels - Freelance Podotherapie
Created by LR Internet logo