Coaching

Zo sprak ik Jantien een tijd terug op een bijeenkomst. Zij gaf aan het te missen dat ze als praktijkhouder niet echt een vergelijking had met andere praktijken. Ze had het gevoel het best goed te doen, maar kon dat eigenlijk niet toetsen.

Jantien:

“Ik ben dol op mijn vak en mijn patiënten zijn best tevreden, maar eigenlijk kan ik niet beoordelen waar ik ergens sta omdat ik geen vergelijking heb. Zijn mijn producten en processen wel optimaal, zijn er nog andere manieren van aanpak op de werkvloer, t.o.v. de patiënten of zijn er dingen die ik zelf niet zie? Hoe kan ik zaken nog beter aanpakken dan hoe ik het nu doe?”

Samen zijn we dit onder de loep gaan nemen en tot meer diepgang gekomen in de behandelingen, meer toenadering tussen collega’s onderling en een betere afstemming van de prijs die wordt berekend voor een behandeling.

Na deze eerste aanpak, hebben we afgesproken elkaar 1x per kwartaal te blijven zien voor coaching. Tijdens onze gesprekken bekijken we samen hoe de zaken lopen en waar er nog ruimte zit voor verbetering, groei of vitaliteit. Jantien geeft aan dat dit haar rust geeft en richting om de praktijk te leiden op een manier die bij haar past.

Terug naar overzicht
© 2022 Ellen Poels - Freelance Podotherapie
Created by